Cerita hari ini

Sudah 7 hari saya lari setiap hari. Semalam dapat 7 days streak. Ada hari tu, hujan. Saya buat 1 km je, petang. Hehe... tapi step goal saya adalah 5000 setiap hari.
Petang ni tengok lah kalau rajin, sementara tunggu anak, ingat nak slowjog dekat area sekolah dia.
Alhamdulillah, saya tak semput dalam minggu ni. Kalau semput pun, saya tak perlu guna inhaler. Saya cuma tarik nafas dalam-dalam. Kalau saya teguk air panas, wheezing pun boleh hilang. Syukur Alhamdulillah.
Heart rate saya pun ok. Ada hari saya naik bukit, zone 3 je. Ada hari saya lari laju sikit, walau pun atas jalan, zone 4 ler.
Usaha lagi, training lagi. 
Saya suka sangat bulan ni. Sebab bulan ni tak de event. Boleh lari sesuka hati, sesedap rasa. 
Hari ni saya tak pergi lari waktu pagi sebab kaki mintak rest. Lepas tu, rasa boring nya. Hehe...